Live verslag πŸ”΄: De Stoel x GAMMA 🎁
Live verslag πŸ”΄: De Stoel x GAMMA 🎁

❗ Mis de start van onze actie zeker niet: schrijf je in op onze nieuwsbrief en we mailen je zodra we live gaan❗ Ben jij benieuwd waar in Vlaanderen de stoel precies zal staan? Houd dan zeker deze pagina in de gaten ...

Woensdag 27/03: Ready for action πŸ˜‰

 • 16:18 - De 2de winnaar is bekend! Geert uit Schriek was aan het werken en liet alles vallen om zo snel mogelijk naar de GAMMA in Heist-op-den-Berg te komen. Proficiat! πŸ₯³

 • 16:00 - Het voorwerp voor de 2de giveaway van vandaag is bekend. Breng zo snel mogelijk een ovenwant mee en haast je naar de 2de geheime locatie om kans te maken op de GAMMA cadeaubon t.w.v. € 500. De 2de locatie bevindt zich in de provincie Antwerpen, waar de Belgische rockband Soulsister, of beter Paul Michiels, z'n roots heeft.

 • 14:00 - Gunther is op weg naar de 2de geheime locatie. Om 16u maakt hij ook meteen het voorwerp en de locatie bekend ... Spannend πŸ˜±.

 • 11:17 - De winnaar van de eerste giveaway is bekend! Jonas uit Aalst moest toevallig naar de GAMMA voor potgrond en zat 17 minuten na de live-uitzending al in de stoel! Proficiat πŸŽ‰. De tweede giveaway start om 16 uur, dus houd jullie klaar voor een nieuwe locatie en geheim voorwerp.

 • 11:08 - Enkele nieuwe tips werden gelost: de geheime locatie is in de stad van de Rodenbach 🍺, bij de grootste GAMMA van België. Ook het voorwerp is bekend, namelijk een flesopener! Wil jij kans maken op de waardebon van € 500? Breng dan zeker dit voorwerp mee naar de locatie. 

 • 11:00 - De eerste tips volgen snel: de eerste geheime locatie is in hartje West-Vlaanderen, in een stad met veel inwoners, waar een grote GAMMA gelegen is.

 • 10:03 - Gunther maakte net bekend dat de eerste giveaway om 11 uur start. Dan gaat hij ook live met een eerste tip over de geheime locatie en kom je te weten welk voorwerp je zeker niet mag vergeten. 

Maandag 25/03 - De tweede tip werd gevonden in de GAMMA folderπŸŽ‰

 • 17:05 - THE WORD IS OUT: wij organiseren op woensdag 27/03 'De Stoel' in samenwerking met GAMMA. Wil jij hier een hoofdrol in spelen? Dat kan, want wij zullen op 2 geheime locaties deze stoel plaatsen. Zit jij er als eerste in met het (nog geheime) voorwerp? Dan win jij een GAMMA cadeaukaart ter waarde van maar liefst € 500 😱...

 • 10:13 - Het duurde even, maar promojager Petra vond de stoel als eerste terug op de laatste pagina van de GAMMA-tuincatalogus 😁. 

Zondag 24/03 - Waar is Gunthers stoel? 

 • 22:49 - Gunthers stoel bleek goed verstopt te zitten πŸ˜‚, dus er volgde een tip: bekijk de doe-het-zelf folders. 

 • 12:00 - Zondagmiddag volgde een nieuwe opdracht, namelijk: zoek Gunthers stoel op de Promojagers folderpagina

Vrijdag 22/03 - Bekendmaking van de nieuwe giveaway

 • 12:49 - Nog geen uur later hadden een paar enkelingen, waaronder ook Frieda en Sophie, de tip door: wij gaan eenmalig 'De Stoel' organiseren! Voor wie dit nog niet kent: het is een spelconcept van de VRT waar mensen op een geheime locatie als eerste in de stoel moeten zitten om kans te maken op een mooie prijs. Maar wat is die prijs? 

 • 12:00 - Vorige week vrijdag maakten we al bekend dat er opnieuw een zotte giveaway zit aan te komen. Maar wat zal het precies zijn? Jullie assumpties waren talrijk aanwezig, en ik moet eerlijk toegeven: ook zeer creatief. Gaande van martini naar tuinmeubels, een nieuw paar sloefkes of zelfs een strandvakantie. Promojager Jean hoopte dan weer stiekem om met Gunther "naar 't zeetje te goan". We moeten je helaas teleurstellen Jean, want zo zot wordt het nog net niet πŸ˜‰.

❗ Lees zeker ook ons wedstrijdreglement β—