Een nieuw tijdperk van pretparken: Promojagers onthult Promoland Γ©n geeft de eerste 1.000 tickets cadeau πŸŽ‰
Een nieuw tijdperk van pretparken: Promojagers onthult Promoland Γ©n geeft de eerste 1.000 tickets cadeau πŸŽ‰

❌ Deze winactie is helaas afgelopen βŒ  

Promojagers kondigt met trots haar nieuwste project aan: Promoland, het meest budgetvriendelijke pretpark van België! Wil jij er als eerste bij zijn? Lees dan snel verder.

Na maanden van voorbereidingen en hard werk zijn we verheugd om eindelijk ons nieuwste project aan te kondigen: Promoland, het pretpark waar jong en oud zich kan amuseren zonder diep in de buidel te moeten tasten. Het pretpark is speciaal ontworpen om aan de behoeften van budgetbewuste gezinnen te voldoen en zal dit najaar geopend worden op de site van het voormalig Dadipark te Dadizele.

De toegangsprijzen zullen variëren van € 10 tot € 15. Daarnaast krijgt iedere bezoeker bij binnenkomst een aantal coupons die in het park kunnen omgeruild worden voor verfrissende drankjes en lekkernijen. Zo zullen we ook heerlijke Promojitos serveren om de mama's en papa's te plezieren ;)

We zullen nog niet alles prijsgeven, maar Promoland zal een verscheidenheid aan attracties bieden voor jong en oud. Voor de allerkleinsten is er kinderanimatie, een indoor speeltuin én een eendjeskraam waar ook volwassenen op hun favoriete promoties kunnen vissen.

Oudere kinderen kunnen dan weer de spanning opzoeken in de botsauto's en de flying carrousel, terwijl de ouders verdiend ontspannen in het Promojagers-café. Na een dag vol plezier gaat ieder gezin naar huis met een goodiebag vol leuke gadgets en kortingsbonnen.

Met onze nadruk op budgetvriendelijke prijzen, hebben we ervoor gezorgd dat onze attracties toegankelijk zijn voor alle bezoekers, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of veiligheid. Promojagers is er trots op om een pretpark te bieden dat geschikt is voor iedereen, ongeacht hun budget.

We kunnen niet wachten om de deuren van Promoland te openen en iedereen uit te nodigen om te genieten van het plezier en de spanning van ons pretpark. Om dit grootse nieuws te vieren, zullen we alvast 1.000 tickets verloten onder onze leden.

πŸŽ‰ Hoe maak je kans? πŸŽ‰

  • Tag de persoon die jij wilt meenemen in een reactie onder deze post.

  • Deelnemen kan t.e.m. 03/04.

  • De winnaars zullen eind volgende week op de hoogte worden gebracht.