Onze topdeals voor de zomervakantie met TUI! ☀️
Onze topdeals voor de zomervakantie met TUI! ☀️

Wil je er even tussenuit voor een welverdiende vakantie, maar wil je niet te veel betalen? Wij helpen je graag op weg om toch een fantastische vakantie te beleven! Ontdek daarom snel ons speciaal geselecteerde aanbod voor een weekendje weg of een autovakantie iets verder weg. Nu bij TUI met hoge kortingen!

1. Ontdek de charme en de natuur van het Sauerland, Duitsland ⛰️

Ontdek de prachtige natuur van het Sauerland tijdens een verblijf in Hotel Landhaus Wacker. Laat je verrassen door de vele sport- en ontspanningsmogelijkheden, waaronder een mooi zwembad en de directe toegang tot wandelpaden.

Sauerland is gevuld met bosgebieden die perfect zijn voor wandelingen en fietstochten en er zijn ook grotten en leisteengroeven om te ontdekken. Bovendien kan je in het Ruhrgebied genieten van diverse watersporten, zoals surfen, zeilen, kanoën, zwemmen, vissen of gewoon genieten van een boottochtje. 

Voor slechts € 993,04 kun je met het hele gezin (2 volwassenen en 2 kinderen) van 4/07 t.e.m. 10/07 in halfpension genieten van deze leuke vakantiebestemming. Uiteraard zijn er ook nog andere data beschikbaar. 

Deze locatie heeft een score van 8,6.

Peter gaf volgende beoordeling over zijn verblijf: "Mooi hotel, rustig gelegen en diervriendelijk. Ideale uitvalbasis voor wandelen en fietsen. Heel uitgebreid ontbijt en lekker diner, hond mag mee in bierstube (zowel voor ontbijt als diner). Mooie wellnessruitme en zwembad."

2. Een week vol waterpret in Argelès-sur-Mer, Frankrijk 🤿

Nabij de Middellandse Zee en de bruisende stad Argelès-sur-Mer, bevindt zich Camping Club La Sirène. Een camping met superveel zwembaden, glijbanen en activiteiten! Verblijf in comfortabele accommodaties, van stacaravans tot glampingtenten. Er zijn tal van faciliteiten voor alle leeftijden, zoals zwembaden, sportvelden en animatieprogramma's. 

Naast al deze activiteiten kan je ook een gratis bezoekje brengen aan Parc de Valmy en Sentier du Littoral

Voor slechts € 750 kun je met het hele gezin (2 volwassenen en 2 kinderen) van 29/06 t.e.m. 6.07 genieten van deze leuke vakantiebestemming. Hier zijn er ook nog meer data beschikbaar.

Deze locatie heeft een score van 7,2. 

Patricia was alvast zeer lovend over haar verblijf hier: "Wij hebben een top vakantie gehad op Camping La Sirène, wij gaan 100% terug. Zwembad, accommodatie, entertainment, animatie, activiteiten voor groot en klein, vriendelijk personeel,... Wij zijn met onze 4 kinderen geweest leeftijd tussen 1 en 15 jaar en iedereen heeft zich rot geamuseerd!!! Met spijt in ons hart terug naar huis gereden."

3. 4 dagen zon, zee, strand in Blankenberge 🌊

Snuif de zeelucht op met een verblijf in één van de sprankelende hotels in de badstad Blankenberge. Wil je een strak design, dan is Saint Sauveur de match voor jou! Toch meer voor de charmante boetiekstijl? Kies dan voor Hotel Pantheon Palace.

Ontspan in het overdekte zwembad of maak een 100 meter lange wandeling tot op het strand. Snuif daarnaast de geschiedenis van Blankenberge op in het Huisje van Majutte of op de bekende Belgium Pier.

Voor slechts € 272,20 kan je met 2 personen van 25/08 t.e.m. 28/08 genieten van deze leuke vakantiebestemming. Er zijn ook nog andere data beschikbaar.

Deze locatie heeft een score van 8,1.

Anne was alvast enthousiast over haar verblijf: "Hotel ligt in 't centrum/ 10 minuutjes van 't treinstation. Zeer verzorgd en ruim aanbod van 't ontbijt, nette kamers, grote badkamer, heel vriendelijk personeel, aan de receptie en in de ontbijtruimte. Hotel is een aanrader voor enkele daagjes aan zee."

4. 4 dagen naar de Koningin der Badsteden 🏖️

Ontdek deze zomer het charme van Oostende, de Koningin der Badsteden. Verblijf in het 4-sterren Hotel Europe en ervaar de veelzijdigheid van deze badstad.

Verken het Leopoldpark, wandel over de nieuwe Oostende Pier, shop in de lange winkelstraat of breng een bezoekje aan de Sint-Petrus en Pauluskerk. Daarnaast kan je ook genieten van een lekker drankje in het Q Beach House.

Voor slechts € 370 kan je met het hele gezin (2 volwassenen en 2 kinderen) van 28/06 t.e.m. 1/07 genieten van deze leuke vakantiebestemming. Er zijn ook nog andere data beschikbaar! Verblijf je er trouwens tussen 13 en 19 augustus, dan kan je gratis meegenieten van de Paulusfeesten.

Deze locatie heeft een score van 8,5.

Filip was alvast zeer lovend over zijn verblijf hier: "Alles was perfect. Voor ons is er niets te verbeteren. Het was slechts een uitstap van enkele dagen maar wij hebben de indruk een maand weg te zijn geweest."

5. Ontdek 4 dagen lang de charme en schoonheid van de Elzas en Vogezen ⛰️

Geniet van de Elzas en Vogezen in Frankrijk met een sfeervol verblijf in Hotel Les Rives. Sommige kamers kijken uit op het meer aan de voet van de Vogezen. De omgeving is ideaal voor wandelingen, fietstochten en het verkennen van pittoreske dorpjes.

Snuif verder nog wat geschiedenis op met een gratis bezoekje aan de St. Leger kerk of het 'des Diables Bleus' monument. Heb je toch liever wat meer natuur, dan is Lac de la Lauch zeker een bezoekje waard.

Voor slechts € 407 kan je met 2 volwassenen van 2/07 t.e.m. 5/07 genieten van deze leuke vakantiebestemming. Hier zijn er ook nog andere data beschikbaar.

Deze locatie heeft een score van 8,6.

Jo gaf volgende beoordeling over zijn verblijf: "Gezellig hotel, kamer niet zo groot maar alles aanwezig. Rustige kamer gevraagd en gekregen. Mogelijkheid om e-bike op te laden, vriendelijk personeel. Eten wat basic, vaste menu zonder keuzemogelijkheden, weinig groenten."

6. Beleef 4 dagen elegantie en ontspanning aan de Rijn 😌

Kom helemaal tot rust in de Rijnstreek met een verblijf in het 4-sterren Mercure Landhotel Krefeld. Geniet van comfortabele kamers, een wellnesscentrum met sauna en een fitnessruimte. Het hotel is ook goed gelegen om de Rijnstreek en de nabijgelegen steden te ontdekken.

Naast al deze ontdekkingen, kan je ook een gratis bezoekje brengen aan het wildgebied Hülser Berg of kan je de mooie zonsop- en ondergang gaan bekijken van vanop de Uerdingen brug.

Voor slechts € 347,92 kan je met het hele gezin (2 volwassenen en 2 kinderen) van 1/08 t.e.m. 4/08 genieten van deze leuke vakantiebestemming. Deze locatie is ook beschikbaar in andere periodes. Kinderen tot 12 jaar verblijven en eten er trouwens gratis.

Deze locatie heeft een score van 8,2.

Ward was alvast enthousiast over zijn verblijf: "Ik verblijf dikwijls in het hotel om in de omgeving te fietsen. Iedere keer is alles in orde: uitgebreid ontbijt, lekker avondeten, overdag gratis koffie en thee, vriendelijk personeel. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, gratis overdekte parking, afgesloten ruimte om elektrische fietsen op te laden. De fietspaden zijn bijna overal breed, er zijn verschillende routes gescheiden van autoverkeer, onderweg groet idereen ..."