Gezonde kip pita πŸ” met groentjes voor € 3,36 p.p. πŸ₯™
Gezonde kip pita πŸ” met groentjes voor € 3,36 p.p. πŸ₯™

! Bovenstaand boodschappenlijstje is gebaseerd op 4 porties.

STAPPENPLAN:

  1. Verwarm de oven voor op 240 °C. Besprenkel de pitabroodjes met water en bak ze +/- 5 minuten in de oven.

  2. Snijd de kipfilet in reepjes en meng ze met de kruidenmix.

  3. Verhit wat olie in een wokpan en bak de kippenreepjes +/- 5 minuten op middelhoge temperatuur. Voeg de ui-paprikamix toe en bak nog 2 à 3 minuten verder.

  4. Halveer de kerstomaten en meng ze in een kom, samen met de slamix, olijven, witte kaas en een scheutje olie en azijn.

  5. Snijd de pitabroodjes open en vul ze met de salade, kip, en looksaus.

Wat een toppromo's bij Delhaize deze week. Nog t.e.m. 19/06 staan de maaltijdboxen aan 1+1, met keuze uit curry madras, lasagne, chili con carne, ... en natuurlijk ook de kip pita! Wij combineerden deze snelle maaltijdbox met een andere folderpromo, namelijk de kipfilet aan € 6,65/kg dankzij de 1+1 promo. Hierdoor betaalden we maar € 13,44, omgerekend dus € 3,36 p.p. voor deze kip pita πŸ˜ Voor dit receptje hebben we maar 600 g kipfilet nodig, dus blijft er nog 400 g over die je kan invriezen. Of maak er meteen een ander gerechtje mee. Inspiratie nodig? 

TIP: Volg Promocook op Instagram  en/of op TikTok Tiktok Logo - Gratis vectorafbeelding op Pixabay - Pixabay om wekelijks op de hoogte te blijven van deze gerechtjes.