Mét korting naar de leukste waterpretparken 🌊
Mét korting naar de leukste waterpretparken 🌊

De zomer is in volle gang en dat betekent maar één ding voor alle waterratten onder ons: tijd voor verfrissing! Maar wacht even, want voordat je je handdoek op het dichtstbijzijnde strand legt, hebben we iets wat je waterliefhebbende ziel zal doen opveren: dé allerbeste deals voor een spetterende dag vol waterpret! Van gierende glijbanen tot ontspannende lazy rivers en adembenemende golfslagbaden, onderstaande aquatische paradijzen bieden plezier voor het hele gezin. En hier komt het beste gedeelte: we hebben voor jullie de goedkoopste tickets gevonden, dus duik snel in dit artikel en kom meer te weten! πŸ€Ώ

PLOPSAQUA - De Panne Plopsaqua

Wie in het voorjaar van 2024 een bezoekje brengt aan de Belgische kust, maar geen fan is van het zoute zeewater πŸ‘‰ Plopsaqua De Panne is dé place to be. Via Bongo bestel je momenteel tickets aan € 19,95 p.p., deze blijven vanaf aankoopdatum 39 maanden geldig πŸ₯³ Mooi voordeel als je dit vergelijkt met de officiële prijs van € 27,50. Wil je een poging doen om je toegangstickets tot het waterpretpark nóg voordeliger te scoren? Waag dan eens je kans op Vakantieveilingen, maar hou wel rekening met de extra administratiekost van € 6,50. Geveilde tickets zijn geldig t/m 15/07/2024.

Plopsaqua De Panne

PLOPSAQUA - Landen-Hannuit Plopsaqua

Is De Panne te ver, maar wil je wél profiteren van deze Plopsa deal? Dan kun je dezelfde aanbieding ook terugvinden voor het Waalse Plopsaqua waterpretpark in Landen-Hannuit. Hier betaal je via Bongo zelfs maar € 18,21 i.p.v. € 27,50 per ticket met de code PJAGERS-LOVE24 (geldig t.e.m. 14/02). Ook via Vakantieveilingen kun je zo laag mogelijk bieden op een bundel van 2 tickets, rekening houdende met de extra administratiekost van € 6,50. Geveilde tickets zijn geldig t/m 15/07/2024.

FANTASTISCH MOOI ZWEMPARADIJS PLOPSAQUA LANDEN-HANNUT BELGIΓ‹ - YouTube

SUNPARKS AQUAFUN Jobs & internships at Sunparks Kempense Meren | Student.be

Ook bij Sunparks Oostduinkerke kun je voordelig gaan zwemmen. Via Tripper betalen kinderen t.e.m. 12 jaar € 9,45 per ticket en € 10,95 vanaf 13 jaar. Deze tarieven zijn geldig op alle weekdagen (m.u.v. woensdag). Ga je liever tijdens het weekend of op woensdag? Dan betaal je als -13 jarige  € 11,45 per ticket en € 12,95 voor alle andere, wat nog steeds veel goedkoper is dan het officiële tarief van € 19. De voucher is geldig op de door jou gekozen dag (

AQUALIBI Het pretpark voor de hele familie | Aqualibi

Binnenkort een uitstapje naar Aqualibi gepland? Dan is het momenteel de beste optie om je tickets via DreamLand te kopen, want daar betalen kinderen slechts € 9,50 i.p.v. € 13,50. De tickets voor volwassenen zijn helaas niet beschikbaar op dit moment. Deze vouchers zijn geldig t/m 31/03. Wie zijn kans wil wagen op goedkopere tickets voor volwassenen, kan dat doen op Vakantieveilingen via deze link. Deze tickets zijn geldig t.e.m. 5/01/2025.

Verjaardag | Aqualibi

AQUA MUNDO VOSSEMEREN  

In de Vossemeren is er het zwemparadijs Aqua Mundo dat behoort tot Center Parcs. Nog t.e.m. 24/03 kun je hier voordelig gaan spetteren. Zo kost een dagentree voor een kind je € 14, volwassenen betalen € 17 (geldig op weekdagen). Liever een avondentree (7/7 geldig)? Dat kost je respectievelijk € 10 en € 14

BELLEWAERDE AQUAPARK Home | Bellewaerde Aquapark

Last but not least is er het Bellewaerde Aquapark in Ieper. Via Vakantieveilingen kun je momenteel bieden op een bundel van 2 tickets of meteen aankopen aan € 17,75 per ticket (bundel van 2 tickets incl. administratiekost). Aangekochte vouchers via Vakantieveilingen blijven geldig t/m 05/01/2025.

Koop je liever 1 individueel ticket? Dan kunnen de snelle beslissers via Social Deal een toegangsticket bemachtigen aan € 15 i.p.v. € 23. Tijdens schoolvakanties betaal je € 18, dus dan is het voordeliger via Vakantieveilingen. Aangekochte tickets zijn geldig t/m 12/05.