Okay folder België

Bekijk hier alle Okay folders en ontdek meteen de nieuwste promo's

Indien je op zoek bent naar de meest recente Okay folders, dan ben je hier op de juiste plek. Wij van promojagers zorgen ervoor dat je hier elke week de meest recente promofolder kan terugvinden. Zo mis je voortaan geen enkele interessante Okay promo.

Hou me op de hoogte
Wil je een e-mail ontvangen als
de nieuwste Okay folder online staat?

Welke aanbiedingen komen vaak terug in de winkelfolder van Okay ?

Veelgestelde vragen

  Waar vind ik de Okay folder van volgende week?
Wij van promojagers plaatsen de folder van volgende week meteen live, zodra we deze doorkrijgen van Okay.
  Waar vind ik de Okay folder van vorige week?
De reclamefolder van vorige week houden we ook bij, maar enkel voor folders die we gedigitaliseerd hebben. Dit doen we enkel voor winkels die een partnership met ons hebben afgesloten.
  Zijn deze reclamefolders van Okay geldig in België?
Ja, de online reclamefolders die we hier verzamelen, bevatten aanbiedingen die geldig zijn in België.
  Waar kan ik deze promofolder online bekijken?
je kan deze terugvinden door te klikken op de folder van je keuze. Indien we de folder gedigitaliseerd hebben, dan kan je alle aanbiedingen terugvinden op onze eigen website én via onze zoekfunctie. Indien niet, dan linken we door naar de website van de winkel, waar je hun reclameblad rechtstreeks kan bekijken online.

Okay in België

Okay supermarkten zijn sinds 1998 gevestigd in belgie. Inmiddels heeft Okay hier ongeveer 135 filialen. Okay is de praktische buurtsupermarkt, waar je dagelijks terecht kunt om snel, goedkoop en makkelijk je boodschappen te doen, Je vindt bij Okay een groot assortiment aan producten in overzichtelijke en efficiënt ingerichte winkels met grote parkeerplaatsen voor de deur. Dit draagt er aan bij dat je snel en makkelijk je boodschappen kunt doen. Okay biedt de hoogste service en kwaliteit tegen de laagste prijs. Om de laagste prijzen te kunnen garanderen, vergelijkt Okay haar prijzen elke dag met die van de andere supermarkten. Mocht je een bepaald product ergens anders toch goedkoper hebben gezien, meld dat dan direct aan de filiaalmanager. Hij betaalt je het prijsverschil direct terug, en past de prijs van het product gelijk aan. Okay doet er dus echt alles aan om de goedkoopste supermarkt van België te zijn! Om het boodschappen doen nog aantrekkelijker te maken voor de klanten, vind je bij Okay de scherpste en verrassendste aanbiedingen. Okay spant zich tot het uiterste in om het shoppen bij Okay zo aantrekkelijk mogelijk te maken. De reden hiervan is dat ze haar klanten natuurlijk graag terug ziet komen! Houd de Okay folder goed in de gaten en loop geen aanbieding mis.
 

De Okay folder

1 keer in de 2 weken komt er een nieuwe Okay folder uit. Hierin vind je alle nieuwe promo's van Okay en de heerlijkste recepten. Promojagers, het grootste bespaarplatform in België, gaat binnenkort de reclamefolders van supermarkten plaatsen op https://www.promojagers.be/folders. Elke week worden hier de nieuwe folders geüpload. Hierdoor kun je op promojagers.be alle online folders van je favoriete supermarkten bij elkaar bekijken. Gemak dient de mens! Op deze manier mis je ook geen enkele promofolder meer. Een ander voordeel van dit platform is, dat de leden de beste promoties van deze week met elkaar kunnen delen en bespreken.
 

Nog meer besparen met Xtra

Met Xtra wordt boodschappen doen bij Okay nog leuker. Je ontvangt hiermee namelijk heel veel aanbiedingen. Deze aanbiedingen herken je in de winkel of online aan het speciale, gele icoontje. Wanneer je je geregistreerd hebt voor Xtra, ontvang je de nieuwe Okay folder automatisch. Hierdoor mis je geen enkele aanbieding meer! Met de gratis app heb je jouw Xtra kaart altijd bij de hand. Deze app kun je downloaden via de App store of Google play, Een ander voordeel van Xtra is dat je er ook mee kunt betalen. Hoe handig is dat: je hebt bij de kassa nog maar 1 kaart of App nodig. Onder mijn aankopen vind je in de app een overzicht van alle boodschappen die je de afgelopen tijd gedaan hebt bij Okay.
 

Mis geen enkele aanbieding van Okay!

Boodschappen doen is al duur genoeg. Daar weet Okay alles van en daarom doet ze er alles aan om haar prijzen zo laag mogelijk te houden. De korting die je krijgt bij de promo's krijg je nog eens boven op de laagste prijzen die Okay altijd al hanteert. Dat is dus dubbel voordeel, wat je natuurlijk niet wilt missen. Houd de Okay folder dus goed in de gaten en zorg goed voor je eigen portemonnee!