Lidl folder België

Doorblader alle Lidl folders en ontdek meteen de nieuwste promo's

Als je op zoek bent naar de Lidl folder, dan ben je hier op de juiste plek. Elke week zorgen wij ervoor dat je de Lidl reclamefolder digitaal kan doorbladeren op ons platform. Indien je onze zoekfunctie gebruikt, dan zal je meteen ook alle actuele promoties die op dit moment in de Lidl folder staan, kunnen vinden.

Hou me op de hoogte
Wil je een e-mail ontvangen als
de nieuwste Lidl folder online staat?

Welke aanbiedingen komen vaak terug in de winkelfolder van Lidl ?

Veelgestelde vragen

  Waar vind ik de Lidl folder van volgende week?
Wij van promojagers plaatsen de folder van volgende week meteen live, zodra we deze doorkrijgen van Lidl.
  Waar vind ik de Lidl folder van vorige week?
De reclamefolder van vorige week houden we ook bij, maar enkel voor folders die we gedigitaliseerd hebben. Dit doen we enkel voor winkels die een partnership met ons hebben afgesloten.
  Zijn deze reclamefolders van Lidl geldig in België?
Ja, de online reclamefolders die we hier verzamelen, bevatten aanbiedingen die geldig zijn in België.
  Waar kan ik deze promofolder online bekijken?
je kan deze terugvinden door te klikken op de folder van je keuze. Indien we de folder gedigitaliseerd hebben, dan kan je alle aanbiedingen terugvinden op onze eigen website én via onze zoekfunctie. Indien niet, dan linken we door naar de website van de winkel, waar je hun reclameblad rechtstreeks kan bekijken online.

Voordelen van de Lidl folder

Iedereen die regelmatig de Lidl bezoekt, zal graag elke week de reclamefolders van deze winkel ontvangen. Hierin staan niet alleen de aanbiedingen van deze week op het gebied van voeding. Maar je vindt er ook de nieuwste promo's, dat zijn alle promotie artikelen die deze week bij de Lidl verkrijgbaar zijn, in de promofolder. Misschien geef je er nog steeds de voorkeur aan om een papieren versie van alle nieuwe reclamefolders te ontvangen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een online folder om op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen en promo's. De één vindt het fijn om een folder door te bladeren op de bank, de ander wil het milieu sparen en bekijkt hem liever online. Alles is mogelijk!
 

De Lidl in België

De Lidl heeft in België meer dan 300 goedlopende winkels. De klant weet dat hij hier producten koopt die van goede kwaliteit zijn, en dat hij daarvoor een lage prijs betaalt. Betrouwbaarheid en tevredenheid staan bij Lidl hoog in het vaandel. Het assortiment wordt steeds groter. Dat zie je ook terug in de Lidl folder. Naast de doorsnee producten zoals brood, groente, fruit en vlees vind je er ook een steeds groter assortiment aan alcoholische dranken, biologische en vegetarische producten, bloemen en planten en cosmetische producten.
 

Online shoppen

Ook is het mogelijk om thuis vanaf de bank online te shoppen. In onze online shop vind je honderden producten op het gebied van kleding, speelgoed, wonen, huishouden, tuin, klussen, elektronica, sport enzovoort. Het grote voordeel van online bestellen is: dat je er de deur niet voor uit hoeft, en dat je zelf de dag kunt kiezen waarop het product geleverd wordt. Daarbij krijg je 90 dagen bedenktijd en last but not least kun je de artikelen gratis retourneren.
 

De Lidl folder online en via de app

De Lidl folders kun je zowel thuis in je luie stoel bekijken als online op je computer, laptop of telefoon. Ook is het mogelijk om te winkelen met de Lidl-app. In deze gratis app vind je alle nieuwe aanbiedingen en promotie acties. De artikelen die online beschikbaar zijn, kun je gelijk mobiel bestellen. Ook vind je in deze app de dichtstbijzijnde winkel en openingstijden. De Lidl plus app kun je zien als een digitale klantenkaart. Hiermee spaar je voor extra kortingen met jouw eigen kortingscoupons. Na elke aankoop krijg je een gratis online kraskaart waarmee je gratis producten kunt winnen. Ook kun je op deze app je kassabonnen digitaal terug vinden. Dit is heel overzichtelijk om te controleren welke aankopen je de laatste tijd hebt gedaan en daarnaast ook erg handig als garantiebewijs voor bijvoorbeeld de elektrische apparaten die je hebt aangeschaft. Ook deze app biedt je dus vele voordelen en levert je veel besparingen op. Dit is nog niet alles: om het je nog makkelijker te maken gaat het grote bespaarplatform Promojagers alle reclamefolders van de grote supermarkten plaatsen op https://www.promojagers.be/folders. Elke week vind je hier de nieuwe folders overzichtelijk op een rij. Je kunt de Lidl folder en alle promoties heel makkelijk opzoeken op promotiejagers.be en via de app. Gemak dient ten slotte de mens!