Kruidvat folder België

Bekijk hier alle Kruidvat folders en ontdek meteen de nieuwste promo's

Indien je op zoek bent naar de meest recente Kruidvat folders, dan ben je hier op de juiste plek. Wij van promojagers zorgen ervoor dat je hier elke week de meest recente reclamefolder kan terugvinden. Zo mis je voortaan geen enkele interessante Kruidvat promo.

Hou me op de hoogte
Wil je een e-mail ontvangen als
de nieuwste Kruidvat folder online staat?

Veelgestelde vragen

  Waar vind ik de Kruidvat folder van volgende week?
Wij van promojagers plaatsen de folder van volgende week meteen live, zodra we deze doorkrijgen van Kruidvat.
  Waar vind ik de Kruidvat folder van vorige week?
De reclamefolder van vorige week houden we ook bij, maar enkel voor folders die we gedigitaliseerd hebben. Dit doen we enkel voor winkels die een partnership met ons hebben afgesloten.
  Zijn deze reclamefolders van Kruidvat geldig in België?
Ja, de online reclamefolders die we hier verzamelen, bevatten aanbiedingen die geldig zijn in België.
  Waar kan ik deze promofolder online bekijken?
je kan deze terugvinden door te klikken op de folder van je keuze. Indien we de folder gedigitaliseerd hebben, dan kan je alle aanbiedingen terugvinden op onze eigen website én via onze zoekfunctie. Indien niet, dan linken we door naar de website van de winkel, waar je hun reclameblad rechtstreeks kan bekijken online.

Het Kruidvat

Kruidvat heeft meer dan 270 winkels in België. Kruidvat biedt een zeer uitgebreid en voordelig aanbod in health en beauty artikelen. Daarnaast heeft ze een sterk wisselend assortiment aan speelgoed, boeken, cd's, huishoudelijke producten en decoratieve artikelen voor in en rond het huis. Dit verrassende assortiment wordt ook nog eens aangevuld met spectaculaire acties zoals treinkaartjes en hotelvouchers.
 

De Kruidvat folder

In de Kruidvat folder vind je alle acties van dit moment. Veel mensen vinden het heerlijk om elke week thuis op de bank de oude en vertrouwde papieren folder door te bladeren. Het is ook mogelijk om de folders online te bekijken. Op de site vind je verschillende Kruidvat folders. Als eerste de online folder met alle promo's van deze week. Daarnaast is er de Kruidvat Health folder. Hierin vind je alles op het gebied van je gezondheid: natuurlijke producten tegen bijvoorbeeld verkoudheid en griep, vitamines, beschermingsmiddelen tegen corona, afslankproducten, producten ter bevordering van je nachtrust, mondverzorgingsproducten en speciale gezondheidsproducten toegespitst op kinderen. Al deze producten zijn direct online uit de promofolder te bestellen. Ook is er een speciale folder met producten van het eigen merk van Kruidvat, variërend van lichaamsverzorgingsproducten tot babyverzorging en van geneesmiddelen tot schoonmaakartikelen. Ben je op zoek naar alle promoties in een bepaalde categorie? Dan kun je online een categorie selecteren. Vervolgens krijg je alle acties in de betreffende categorie te zien. Wanneer je geen enkel voordeel mis wilt lopen, is het aan te raden om je in te schrijven voor onze online nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle promo's en acties in je mailbox. Promojagers, het grootste bespaarplatform in belgie, gaat binnenkort de reclamefolders van alle voordeeldrogisterijen plaatsen op: https://www.promojagers.be/folders. Hierdoor kun je op promojagers.be snel en makkelijk je favoriete drogisterijfolders online bekijken. Hoe overzichtelijk is dat: alle nieuwe folders op één site. Prijsvergelijking is nog nooit zo makkelijk geweest! De nieuwe kruidvat folder wordt hier elke week geüpload. Ook vind je hier alle acties van deze week. Een ander voordeel is, dat leden op het platform van Promojagers, de promoties van dat moment met elkaar kunnen delen en bespreken. Geweldig toch!
 

De Kruidvat app

Je maakt het je nog gemakkelijker met de Kruidvat app. Via deze gratis app kun je namelijk heel snel en makkelijk online shoppen. Vervolgens heb je deze producten ook extra snel in huis omdat je je bestellingen zo snel kunt plaatsen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ze op te halen in het door jouw gewenste filiaal. Een ander voordeel van deze app is dat je altijd je klantenkaart digitaal bij de hand hebt. Ook kun je via deze app online de kruidvat folder bekijken en je puntensaldo checken.
 

Krijg nog meer korting met de Jouw extra voordeelkaart van Kruidvat!

Wanneer je nog meer wilt besparen is de Jouw extra voordeelkaart echt een aanrader! Voor deze kaart kun je je online aanmelden, maar je kunt er ook één ophalen in de winkel en deze activeren. Vervolgens geef je op de website aan dat je graag persoonlijke aanbiedingen ontvangt. Om dit te kunnen doen, ga je naar privacy voorkeuren. Kruidvat selecteert die aanbiedingen voor jou, die aansluiten bij jouw interesses en voorkeuren. Deze promotieacties ontvang je via je app of email. Je hebt 24 uur de gelegenheid om op deze actie in te gaan, door op activeren te klikken. Wanneer je dat hebt gedaan, heb je nog 8 dagen de tijd om het product in de aangegeven vestiging ophalen.