Jumbo folder België

Doorblader alle Jumbo folders en ontdek meteen de nieuwste promo's

Als je op zoek bent naar de Jumbo folder, dan ben je hier op de juiste plek. Elke week zorgen wij ervoor dat je de Jumbo reclamefolder digitaal kan doorbladeren op ons platform. Indien je onze zoekfunctie gebruikt, dan zal je meteen ook alle actuele promoties die op dit moment in de Jumbo folder staan, kunnen vinden.

 

Hou me op de hoogte
Wil je een e-mail ontvangen als
de nieuwste Jumbo folder online staat?

Welke aanbiedingen komen vaak terug in de winkelfolder van Jumbo ?

Veelgestelde vragen

  Waar vind ik de Jumbo folder van volgende week?
Wij van promojagers plaatsen de folder van volgende week meteen live, zodra we deze doorkrijgen van Jumbo.
  Waar vind ik de Jumbo folder van vorige week?
De reclamefolder van vorige week houden we ook bij, maar enkel voor folders die we gedigitaliseerd hebben. Dit doen we enkel voor winkels die een partnership met ons hebben afgesloten.
  Zijn deze reclamefolders van Jumbo geldig in België?
Ja, de online reclamefolders die we hier verzamelen, bevatten aanbiedingen die geldig zijn in België.
  Waar kan ik deze promofolder online bekijken?
je kan deze terugvinden door te klikken op de folder van je keuze. Indien we de folder gedigitaliseerd hebben, dan kan je alle aanbiedingen terugvinden op onze eigen website én via onze zoekfunctie. Indien niet, dan linken we door naar de website van de winkel, waar je hun reclameblad rechtstreeks kan bekijken online.

Jumbo in België

De Jumbo vind je sinds eind 2019 in belgie en is daar echt in opkomst. Ze heeft een maand geleden haar achtste filiaal geopend. Voor het jaar 2021 en de tijd daarna heeft ze grootse plannen om nog tientallen filialen te openen. Haar motto is: beste service + uitgebreid assortiment x altijd lage prijzen. Dit houdt in dat alle producten uit het assortiment tegen een zo scherp mogelijke prijs worden verkocht. Daarnaast vind je elk seizoen heel veel actieproducten tegen een extra lage prijs. Van deze actieprijs kun je een heel seizoen profiteren omdat Jumbo iedereen de kans wil geven om van deze acties gebruik te maken.

De Jumbo in Belgie doet dezelfde beloften aan haar klanten als in Nederland. Dit zijn de 7 zekerheden waar klanten altijd op kunnen vertrouwen: euro's goedkoper, service met een glimlach, jumbo is er voor al je boodschappen, vers is echt vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Jumbo maakt dit allemaal waar! Jumbo maakt boodschappen doen tot een echte belevenis. In de winkel kun je niet alleen terecht voor de eerste levensbehoeften zoals eten en drinken, maar ze biedt ook een verrassend assortiment aan producten als: bloemen en planten, wijn en sterke dranken en allerlei soorten gebak. Hierdoor wordt het boodschappen doen geen saaie en noodzakelijke bezigheid, maar een uitje en echt een verwenmoment voor jezelf. Wanneer je er goed op let welke artikelen je uit de promofolder kunt gebruiken, blijft het ook een feestje voor je portemonnee.

De jumbo folder

Elke week komt er een nieuwe jumbo folder. Veel mensen vinden het nog steeds fijn om een papieren uitgave door te kunnen bladeren en daarom wordt deze wekelijks verspreid. Daarnaast is het ook mogelijk om de jumbo folder online te bekijken. Voor wie heel nieuwsgierig is naar de promo's van de komende week, is de online folder van die week ook al te bekijken. Ook vind je op de site van de Jumbo het dichtstbijzijnde filiaal met daarbij de openingstijden van dat filiaal. Promojagers, het grootste bespaarplatform in belgie, gaat binnenkort de reclamefolders van alle grote supermarkten plaatsen op: https://www.promojagers.be/folders. Hierdoor kun je op promojagers.be en op de gratis app snel en overzichtelijk je favoriete supermarktfolders online bekijken. Hoe makkeijk is dat: alle nieuwe folders van de grote supermarkten op één site. Prijs- en productvergelijking is nog nooit zo simpel geweest! De nieuwe jumbo folder wordt hier elke week geüpload. Op dit platform vind je alle acties van deze week. Een ander voordeel van dit platform is, dat de leden de promoties van dat moment met elkaar kunnen delen en bespreken. Hoe geweldig is dat!

Acties van de jumbo

  • De Jumbo biedt standaard een aantal producten tijdelijk extra goedkoop aan
  • Daarnaast vind je bij jumbo kies en mix aanbiedingen: luxe broodjes, salades en tapanades worden goedkoper wanneer je er meerdere producten van koopt.
  • Iedere jarige krijgt 20% korting op gebak
  • Ook zijn er bij de jumbo tijdelijke spaaracties, zoals een actie om voor pannen, messen, beddengoed of handdoeken te sparen Voor wie graag wil besparen, loont het dus echt de moeite om de jumbo folder goed in de gaten te houden!