Delhaize folder België

Doorblader alle Delhaize folders en ontdek meteen de nieuwste promo's

Als je op zoek bent naar de Delhaize folder, dan ben je hier op de juiste plek. Elke week zorgen wij ervoor dat je de Delhaize reclamefolder digitaal kan doorbladeren op ons platform. Indien je onze zoekfunctie gebruikt, dan zal je meteen ook alle actuele promoties die op dit moment in de Delhaize folder staan, kunnen vinden.

 

Hou me op de hoogte
Wil je een e-mail ontvangen als
de nieuwste Delhaize folder online staat?

Welke aanbiedingen komen vaak terug in de winkelfolder van Delhaize ?

Veelgestelde vragen

  Waar vind ik de Delhaize folder van volgende week?
Wij van promojagers plaatsen de folder van volgende week meteen live, zodra we deze doorkrijgen van Delhaize.
  Waar vind ik de Delhaize folder van vorige week?
De reclamefolder van vorige week houden we ook bij, maar enkel voor folders die we gedigitaliseerd hebben. Dit doen we enkel voor winkels die een partnership met ons hebben afgesloten.
  Zijn deze reclamefolders van Delhaize geldig in België?
Ja, de online reclamefolders die we hier verzamelen, bevatten aanbiedingen die geldig zijn in België.
  Waar kan ik deze promofolder online bekijken?
je kan deze terugvinden door te klikken op de folder van je keuze. Indien we de folder gedigitaliseerd hebben, dan kan je alle aanbiedingen terugvinden op onze eigen website én via onze zoekfunctie. Indien niet, dan linken we door naar de website van de winkel, waar je hun reclameblad rechtstreeks kan bekijken online.

De kortingen van het moment in de wekelijkse Delhaize folder

Hou je van koken en lekker eten? Wil je graag kwaliteitsproducten op tafel en dat tegen aantrekkelijke prijzen? Wil je graag verzorgings- en onderhoudsproducten tegen aantrekkelijke prijzen? Dan loont het zeker de moeite om de promoties en spaaracties van Delhaize op de voet te volgen. Je kunt hier namelijk regelmatig mooie kortingen en gratis producten scoren. Je kunt er bovendien ook deelnemen aan spaaracties voor diverse producten dewelke je dan gratis of tegen aantrekkelijke kortingen kunt verkrijgen. Ontdek het allemaal in de online folder van Delhaize die we hier voor jou wekelijks publiceren. Zo heb je meteen een overzicht van de actuele kortingen en zie je bovendien tot wanneer ze geldig zijn. Zo loop je de beste acties nooit meer mis. Veel plezier met besparen en deel gerust jouw koopjes op de Promojagers Community!

Delhaize, mee met 't leven

Delhaize is voor velen een van de pioniers binnen de wereld van de supermarkten. Louis Delhaize stichtte de keten in 1867. In 1957 opende Delhaize in Elsene (Belgie) een supermarkt met volledige zelfbediening, de allereerste van Europa. In de loop der jaren is Delhaize uitgegroeid tot een grote en dominante speler binnen het huidige aanbod aan supermarkten. Momenteel zijn er zo'n 775 vestigingen in België en hier blijft het niet bij. Delhaize investeert voortdurend in nieuwe concepten (groot en klein), maar ook de bestaande vestigingen worden up to date gehouden. Zo wordt in de grote hypermarkten sterk ingezet op versproducten met een verstoog bijvoorbeeld. Delhaize gaat mee met haar tijd en is ook online actief met super aanbiedingen die je zelfs thuis kunt laten bezorgen. Bij aankoop van een welbepaald aantal aan geselecteerde producten kun je jouw boodschappen kosteloos thuis laten bezorgen. Dankzij de innovatieve houding van Delhaize heeft deze keten een moderne en sympathieke uitstraling. Ook de winkels zijn netjes, overzichtelijk en aangenaam ingericht. Dit bevordert het enthousiasme en haar aantrekkelijkheid bij de consument. Ook het zeer uitgebreid aanbod aan zowel merk- als huisproducten is een grote troef.

Ontdek hier de aanbiedingen van Delhaize voor deze week

Delhaize brengt wekelijks een actiefolder uit met promo's. De Delhaize folder loopt telkens van donderdag tot en met woensdag en bundelt een divers aanbod aan aanbiedingen. Je ontdekt hier kortingen op verschillende productgroepen zoals fruit, groenten, koeken, drank, vlees, vis, zuivelproducten, pampers en verzorgingsproducten, enz. Hoewel het aanbod en de kortingsacties divers zijn, zijn er acties die regelmatig terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan korting bij aankoop vanaf 2 pakken Coca-Cola, korting op pasta of pastasauzen, korting op gehakt of BBQ vlees, ... Traditioneel vind je hier ook interessante kortingen als Kerstmis en Nieuwjaar naderen. Denk maar aan raclette kaas, vlees voor de fondue of gourmet, ... Zeker iets om in de gaten te houden.

Kortingsacties en punten sparen bij Delhaize

Delhaize heeft al jarenlang een klantenkaart waarmee je punten spaart per schijf van €2 die je uitgeeft: de Plus-kaart. Sinds enkele maanden is hier een nieuwigheid: hoe meer informatie je deelt met Delhaize, hoe meer korting je krijgt. Je hebt 2 soorten klantenkaart hier voor: Delhaize Plus en Delhaize SuperPlus. Je dient jouw kaart te registreren op de site van Delhaize of in de Delhaize app om van alle voordelen te kunnen genieten. Hoeveel korting je exact krijgt, zie je ook telkens in de promofolder vermeld staan. De kortingen voor Delhaize SuperPlus leden kunnen tot maar liefst 70% oplopen. Daarnaast zijn er heel wat acties waarbij je 50% korting krijgt op het 2e stuk, 25% korting, 1+1, 2+1 of 2+2, 5% NutriBoost korting op veel groenten en fruit, -5% tot -15% op alle producten met Nutri-Score A en B.... Deze kortingen zijn op heel wat verschillende soorten producten van toepassingen: groenten en fruit, vlees en vis, koeken, drank, schoonmaakproducten, verzorgingsproducten, zuivelproducten, diepvriesproducten. Het loont ook de moeite om jouw online account te raadplegen omdat je hier exclusieve online deals kunt activeren waarmee je nog extra korting krijgt. Bijvoorbeeld extra Plus punten bij aankoop van een product dat je regelmatig aankoopt. Door aankopen te doen bij Delhaize spaar je steeds Plus-punten. Regelmatig kun je door bepaalde acties nog sneller en nog meer Plus-punten bij elkaar sparen. Maar wat kun je nu doen met die punten? De Plus-punten op jouw kaart kun je raadplegen in jouw profiel of in de Delhaize app. Je kunt ze inruilen voor gratis producten of je kunt een kortingsbon van €5 (in te ruilen tegen 500 punten) activeren die bij jouw volgende aankoop zal worden verrekend. Altijd leuk, die extra's! Op de site is er ook een tab 'Destockage'. Hier kun je, enkel online, welbepaalde producten scoren tegen een fikse korting van 70%. Bijvoorbeeld Sinterklaas chocolade en speculaas, producten die het gamma zullen verlaten, ...

De nieuwe folders ontdek je op het Promojagers platform

Ben je op zoek naar de reclamefolders van jouw favoriete winkels? Wil je graag weten welke acties momenteel lopen bij Delhaize? Op onze site of in onze gratis app vind je de actuele folders alsook de Delhaize folder van het moment. Je kunt deze folders helemaal doorbladeren en zo in een oogopslag zien welke kortingen en acties op dit moment geldig zijn bij Delhaize. Door de handige zoekfunctie kun je bovendien snel vergelijken of de deals die je in de Delhaize folder terugvindt ook de goedkoopste zijn. Zo kun je alvast eenvoudig en efficiënt jouw boodschappen plannen voor de komende week. Veel succes alvast!