Carrefour folder België

Bekijk hier alle Carrefour folders en ontdek meteen de nieuwste promo's

Indien je op zoek bent naar de meest recente Carrefour folders, dan ben je hier op de juiste plek. Wij van promojagers zorgen ervoor dat je hier elke week de meest recente reclamefolder kan terugvinden. Zo mis je voortaan geen enkele interessante Carrefour promo.

Hou me op de hoogte
Wil je een e-mail ontvangen als
de nieuwste Carrefour folder online staat?

Veelgestelde vragen

  Waar vind ik de Carrefour folder van volgende week?
Wij van promojagers plaatsen de folder van volgende week meteen live, zodra we deze doorkrijgen van Carrefour.
  Waar vind ik de Carrefour folder van vorige week?
De reclamefolder van vorige week houden we ook bij, maar enkel voor folders die we gedigitaliseerd hebben. Dit doen we enkel voor winkels die een partnership met ons hebben afgesloten.
  Zijn deze reclamefolders van Carrefour geldig in België?
Ja, de online reclamefolders die we hier verzamelen, bevatten aanbiedingen die geldig zijn in België.
  Waar kan ik deze promofolder online bekijken?
je kan deze terugvinden door te klikken op de folder van je keuze. Indien we de folder gedigitaliseerd hebben, dan kan je alle aanbiedingen terugvinden op onze eigen website én via onze zoekfunctie. Indien niet, dan linken we door naar de website van de winkel, waar je hun reclameblad rechtstreeks kan bekijken online.

Alle reclamefolders op één plek verzameld

De community Promojagers België heeft er in de voorbije jaren heel wat leden bij gekregen en wint nu nog steeds aan populariteit. Regelmatig verschijnt de Promojagers community in de pers met bijvoorbeeld een artikel in de krant, een interview op de radio, enz. Via de Facebookpagina en de gratis app worden dagelijks volop bespaartips en koopjes gedeeld, net als op het interactieve Promojagers platform. Op dit platform worden nu alle huidige en toekomstige folders van jouw favoriete winkels verzameld. Op die manier kun je steeds snel en eenvoudig de folder van jouw favoriete supermarkten raadplegen. Zo ben je ineens op de hoogte van de aanbiedingen die momenteel gelden of er zitten aan te komen en kun je meteen jouw boodschappen plannen. Loop voortaan niet langer kortingen op jouw favoriete producten mis!
 

Bekijk hier de Carrefour folders van het moment

Vind je het leuk om de reclamefolders te doorbladeren, op zoek naar interessante aanbiedingen? Of wil je graag digitaal op zoek gaan naar de promoties en kortingsacties van het moment in jouw favoriete winkels? Dat kan! Hier vind je alle actuele Carrefour folders, maar ook de folders van de voorbije week kun je hier raadplegen. De promofolders die we hier uploaden kunnen zowel via het platform als via de gratis app geraadpleegd worden. De reclamefolder van voorbije week houden we ook bij, maar alleen voor folders die we 100% gedigitaliseerd hebben. Dit doen we enkel voor aanbieders die een partnership met ons hebben afgesloten. Raadpleeg hier als eerste de nieuwe folder(s) en start met besparen op jouw volgende boodschappenronde.
 

Carrefour, de specialist in jouw buurt voor verse en gezonde producten

Carrefour is een keten van buurtwinkels en supermarkten in Belgie, ontstaan uit de Franse keten van hypermarkten Carrefour. Momenteel telt Belgie zo'n 600 filialen waaronder supermarkten, hypermarkten en buurtsupermarkten verspreid over heel het land - in iedere provincie. Zo vind je steeds een Carrefour filiaal in jouw buurt. Het netwerk aan filialen zal ook in de toekomst nog blijven uitbreiden. Overal staat passie voor verse, kwalitatieve en gezonde producten. De Carrefour keten heeft als hoofdzetel Évry, te Frankrijk, en werd opgericht in 1958 in Annecy. Intussen zijn er reeds in 31 landen vestigingen van Carrefour terug te vinden. Bij Carrefour vind je niet alleen drank en voedingsmiddelen maar ook de verse producten zoals bakkerijproducten, vlees, vis, groenten en fruit, ... Stuk voor stuk van hoge kwaliteit en steeds aan aantrekkelijke prijzen. Bovendien bestaat het aanbod ook uit een divers aanbod aan zowel merkproducten als producten van huismerken als Carrefour. Boodschappen doen bij Carrefour is niet alleen aangenaam dankzij een eenvoudige inrichting, maar is bovendien ook praktisch en duidelijk volgens een logische structuur. Op die manier kun je eenvoudig, snel en efficiënt boodschappen doen op een aangename manier.
 

Carrefour wekelijkse acties

Bij Carrefour vind je wekelijks acties op een divers aanbod aan producten uit het gevarieerd en zeer uitgebreid aanbod. Deze acties zijn steeds overzichtelijk gebundeld in een of meerdere Carrefour folders. De producten waar regelmatig kortingsacties voor terug te vinden zijn, zijn voornamelijk groenten, fruit, koeken, frisdranken, water en onderhoudsproducten. De Carrefour folder geldt enkel in Belgie en is heel divers wat betreft de acties. Van kortingen en gratis producten tot extra punten op jouw Carrefour Bonus Card. Een Carrefour in jouw buurt is dan ook zeker een bezoekje waard!
 

Ontdek hier de promo's van de nieuwste Carrefour folder(s)

Wanneer je op zoek bent naar de meest recente Carrefour folders, ben je hier op de juiste plek. Hier worden alle folders centraal beheerd zodat je in een oogopslag kunt vinden waarnaar je op zoek bent. Als community van Promojagers willen we voortdurend kunnen besparen op onze dagelijkse aankopen en hierbij helpen we mekaar ook graag. Als beheerder zorgen we er daarom voor dat je hier, op deze plek, iedere week steeds de meest recente promofolders van Carrefour kunt terugvinden. Zodra we de nieuwe folder(s) van Carrefour verkrijgen, plaatsen we deze meteen online voor jullie. Zo zal je in de toekomst geen enkele interessante promo bij jouw favoriete Carrefour meer mislopen. Handig toch?
 

De Carrefour acties voor deze week

De actiefolders van Carrefour zijn van variabele duur en bundelen telkens de promoties van dat moment. De actieperiodes van de folder variëren net als het thema van de folder. Zo zijn er thema's als tuin, bbq, eten en drinken, elektro, enz. Maar ook de Sinterklaasfolder. Op onze Promojagers site vind je de Carrefour folder snel terug, net als via de app, zodat je snel en efficiënt de actuele acties en kortingen bij Carrefour kunt checken. Je ziet hier steeds duidelijk vermeld staan tot wanneer de acties juist lopen. Handig om weten wanneer je jouw boodschappen graag op voorhand plant. Daarnaast loop je op die manier ook minder kans om interessante promo's te mislopen.
 

De Carrefour folder raadplegen

De Carrefour folder(s) kun je terugvinden onder de tab 'Folders'. Vervolgens zoek je op Carrefour en hier zie je dan een overzicht van alle actuele Carrefour folders. Je kunt de folder dan raadplegen door de folder van jouw keuze aan te klikken. Als we de folder gedigitaliseerd hebben, kun je bovendien alle aanbiedingen terugvinden op onze eigen Promojagers website én eveneens via onze handige zoekfunctie. Is de folder niet gedigitaliseerd? Dan word je via een link doorverwezen naar de website van de aanbieder waar je dan rechtstreeks hun online folder kan raadplegen.