Brico folder België

Bekijk hier alle Brico folders en ontdek meteen de nieuwste promo's

Indien je op zoek bent naar de meest recente Brico folders, dan ben je hier op de juiste plek. Wij van promojagers zorgen ervoor dat je hier elke week de meest recente promofolder kan terugvinden. Zo mis je voortaan geen enkele interessante Brico promo.

Hou me op de hoogte
Wil je een e-mail ontvangen als
de nieuwste Brico folder online staat?

Veelgestelde vragen

  Waar vind ik de Brico folder van volgende week?
Wij van promojagers plaatsen de folder van volgende week meteen live, zodra we deze doorkrijgen van Brico.
  Waar vind ik de Brico folder van vorige week?
De reclamefolder van vorige week houden we ook bij, maar enkel voor folders die we gedigitaliseerd hebben. Dit doen we enkel voor winkels die een partnership met ons hebben afgesloten.
  Zijn deze reclamefolders van Brico geldig in België?
Ja, de online reclamefolders die we hier verzamelen, bevatten aanbiedingen die geldig zijn in België.
  Waar kan ik deze promofolder online bekijken?
je kan deze terugvinden door te klikken op de folder van je keuze. Indien we de folder gedigitaliseerd hebben, dan kan je alle aanbiedingen terugvinden op onze eigen website én via onze zoekfunctie. Indien niet, dan linken we door naar de website van de winkel, waar je hun reclameblad rechtstreeks kan bekijken online.

De aanbiedingen van deze week in de Brico folder

Hou je van klussen of ben je professioneel bezig met klus- en (ver)bouwactiviteiten? Streef je hierbij naar kwalitatief materiaal om al jouw werkzaamheden tot een goed eind te brengen? Menigen zullen het bevestigen: een goed begin is het halve werk. En dat goed begin, begint met de aanschaf van degelijk materiaal. Wat ook door velen geweten is en steevast bevestigd wordt is dat goed materiaal al snel heel wat gaat kosten. Je hebt wat nodig en voor je het weet heb je ineens verschillende zaken die je kunt gebruiken bij jouw werkzaamheden en voor je het weet loopt de rekening op. Ook wanneer je op zoek bent naar plantgoed, kerstdecoratie, opbergdozen of tuingerief ben je bij Brico aan het juiste adres: hier vind je alles onder één dak. Altijd goed om weten is welke acties die momenteel geldig zijn bij Brico. Hier vind je alvast de Brico folder boordevol aanbiedingen die overzichtelijk bij elkaar zijn gebracht. Je kunt de online folder van Brico raadplegen via onze Promojagers website of via onze gratis app zodat je in enkele klikken ziet waarop je kunt besparen. Daarnaast vind je hier ook steeds terug tot wanneer de acties bij Brico en Brico Plan-It precies lopen, zo verlies je geen enkele interessante promotie uit het oog. Alvast heel veel succes bij jouw aankopen en deel hier gerust jouw koopjes en tips om nog meer te besparen bij Brico!
 

Brico, alles voor doe-het-zelf en tuin

Brico is voor velen de zaak bij uitstek voor onder meer tuin- en doe-het-zelf producten. Hier vind je alles om jouw woning of tuin onder handen te nemen. Je vindt hier bovendien ook heel wat producten voor het buitenleven. Denk maar aan bbq's of tuinmeubilair. Het aanbod is ruim en ook de diensten van Brico zijn af te stemmen op jouw wensen. Brico en Brico PlanIt vinden hun oorsprong in 1973, het jaar waarin het allereerste Brico center haar deuren opent in Belgie, meer bepaald in Schoten. Het Brico concept bestaat erin een brede waaier aan doe-het-zelf producten aan te bieden, volledig toegespitst op de inrichting en renovatie van zowel huis als tuin. Momenteel beschikt Brico over een assortiment van zo'n 40 000 artikelen, met een ploeg van meer dan 3000 werknemers die dag in dag uit het beste van zichzelf geven ten dienste van de klanten. Op dit moment beschikken we over 159 winkels in de Benelux. 95 van hen zijn franchisewinkels die fungeren onder de formats Brico en Brico City. Daarnaast zijn er 12 Brico PlanIt stores en één Briko Depôt. De Brico filialen zijn stuk voor stuk logische en efficiënt ingedeeld zodat je steeds snel vindt wat je zoekt. Bovendien kun je steeds iemand aanspreken wanneer je een een vraag hebt over een product, de Brico diensten of promotie.
 

Ontdek hier alle acties van het moment bij Brico

Regelmatig brengt Brico een nieuwe folder uit boordevol interessante promo's en kortingen. De Brico folder bundelt kortingsacties en nieuwe producten in verschillende categorieën. Als Brico lid, met een klantenkaart, geniet je bovendien van bijzondere kortingen zodat je nog meer kunt besparen. Handig als je regelmatig bezig bent met alles in en rondom jouw huis of tuin. We publiceren publiceren hier op onze website alle folders van Brico zodat je steeds alle huidige acties bij Brico kunt terugvinden. Je kunt dit ook raadplegen in de app. Bij Brico kun je allerlei verschillende promo's verwachten. Je kunt er kortingen scoren op diverse producten uit het gevarieerd en uitgebreid productgamma. Denk bijvoorbeeld aan isolatiemateriaal, parket, verf, opbergdozen, werkmateriaal- en machines, ladders, sanitaire voorzieningen, tuingerief en plantgoed, tuinaccessoires, kerstgerief, onderhoudsproducten, enz. Het aanbod bij Brico is heel compleet en uitgebreid. Er zijn dan ook regelmatig interessante kortingsacties op diverse producten en productcategorieën. De meeste acties zijn bijvoorbeeld procentuele kortingen zoals 20%, 30% of soms 50% op bepaalde producten (interessante kortingen vlak voor Kerst en na de Feestdagen). Soms krijg je bij bepaalde producten ook een of meerdere producten gratis. Regelmatig krijg je extra kortingen zoals bijvoorbeeld 21% korting op 21 juli of een procentuele korting op Black Friday. Ontdek ook nieuwe producten en interessante prijzen in de folder, iets om in de gaten te houden!
 

Kortingen scoren bij Brico

Bij groothandel Brico kun je al jaren terecht voor producten om jouw huis en tuin aan te leggen, opnieuw in te richten of te renoveren. Je vindt hier producten van grote merken, maar ook budgetvriendelijke alternatieven zijn voorhanden, stuk voor stuk van degelijke kwaliteit. Wanneer je bovendien aankoopt tijdens een speciale kortingsactie wordt het des te voordeliger. Als houder van Brico's klantenkaart geniet je van extra voordeel. Interessant wanneer je hier regelmatig passeert of wanneer je weet dat je hier vaak gaat langskomen tijdens bepaalde werkzaamheden. Extra kortingen kun je bovendien nog scoren tijdens de solden want daar doet ook Brico aan mee!
 

De nieuwste reclamefolders verzameld op de Promojagers website

Is Brico jouw favoriete handel in doe-het-zelf en tuingereedschap? Zoals je weet kan bij aankoop van kwalitatief materiaal de rekening al snel oplopen. Wil je daarom graag jouw aankopen (beter) plannen en zo besparen? Met behulp van onze Promojagers app of website heb je in één oogopslag een overzicht van de nieuwste promofolders van de week, ook de huidige Brico folder wordt hier ge-upload. Je kunt alle folders doorbladeren zodat je eenvoudig en snel op de hoogte bent van de kortingen en acties die momenteel geldig zijn bij Brico. Bovendien kun je snel vergelijken met andere aanbiedingen dankzij de handige zoekfunctie. Zo weet je meteen ook of de promo's bij Brico op dit moment een goede deal zijn. Voortaan kun je dus meer gaan besparen dankzij de nieuwe online folders. Veel succes met jouw bespaaravontuur en deel hier gerust jouw koopjes!