ALDI folder België

Bekijk hier alle ALDI folders en ontdek meteen de nieuwste promo's

Indien je op zoek bent naar de meest recente ALDI folders, dan ben je hier op de juiste plek. Wij van promojagers zorgen ervoor dat je hier elke week de meest recente promofolder kan terugvinden. Zo mis je voortaan geen enkele interessante ALDI promo.

Hou me op de hoogte
Wil je een e-mail ontvangen als
de nieuwste ALDI folder online staat?

Veelgestelde vragen

  Waar vind ik de ALDI folder van volgende week?
Wij van promojagers plaatsen de folder van volgende week meteen live, zodra we deze doorkrijgen van ALDI.
  Waar vind ik de ALDI folder van vorige week?
De reclamefolder van vorige week houden we ook bij, maar enkel voor folders die we gedigitaliseerd hebben. Dit doen we enkel voor winkels die een partnership met ons hebben afgesloten.
  Zijn deze reclamefolders van ALDI geldig in België?
Ja, de online reclamefolders die we hier verzamelen, bevatten aanbiedingen die geldig zijn in België.
  Waar kan ik deze promofolder online bekijken?
je kan deze terugvinden door te klikken op de folder van je keuze. Indien we de folder gedigitaliseerd hebben, dan kan je alle aanbiedingen terugvinden op onze eigen website én via onze zoekfunctie. Indien niet, dan linken we door naar de website van de winkel, waar je hun reclameblad rechtstreeks kan bekijken online.

De ALDI in België

De ALDI vind je sinds 1976 in België en heeft ongeveer 450 filialen. De ALDI begon met goedlopende producten zoals: koffie, thee, snacks en schoonmaakmiddelen. Tegenwoordig vind je er een groot assortiment aan producten van het eigen huismerk. Naast het dagelijkse aanbod op het gebied van voeding, drinken en schoonmaakmiddelen heeft de ALDI ook een groot assortiment aan: biollogische producten, fairtradeproducten, cadeaubonnen, bloemen en planten, dierenvoeding, cosmetica en verzorgingsproducten. Alle producten worden verkocht met de garantie: een hoge kwaliteit tegen een lage prijs.
 

ALDI folder

De ALDI folders worden nog steeds in een papieren versie verspreid. Veel mensen blijven het prettig vinden om thuis op de bank de nieuwe folders door te bladeren. Daarnaast kun je de ALDI folders ook makkelijk en snel online bekijken. Het is ook mogelijk om elke week alle promofolders in je mailbox te ontvangen. Wanneer je dat wilt, kun je je via de website inschrijven voor de nieuwsbrief. Promojagers is het grootste bespaarplatform in België. Dit is te raadplegen via www.promojagers.be en via de app. Op dit platform worden elke week de nieuwste folders geplaatst. Daarnaast kunnen alle leden van het platform hierop de beste promoties van dat moment bespreken. Een extra groot voordeel is dat Promojagers binnenkort alle reclamefolders van de grote supermarkten gaat plaatsen op: https://www.promojagers.be/folders. Hierdoor kun je op promojagers.be makkelijk en snel de online folders van je favoriete supermarkten bekijken. Hier vind je elke week de nieuwste ALDI folder. Geweldig toch!
 

De ALDI-app

Wanneer je geen enkele aanbieding mis wilt lopen, is het echt aan te raden om de ALDI-app te installeren. Hier kun je alle ALDI folders bekijken. Via deze app kun je snel en makkelijk je aankopen doen en betalen. De app biedt je ook de mogelijkheid om een herinnering in te stellen voor de aanbiedingen van deze week. Daarnaast kun je op het digitale boodschappenlijstje al je benodigde boodschappen zetten. Dit maakt het boodschappen doen makkelijk en overzichtelijk waardoor je geen boodschappen meer vergeet. Wanneer je direct een melding van de nieuwste aanbiedingen wilt ontvangen op je scherm, kun je dat ook instellen op je smartphone. Hierdoor mis je totaal geen promo's meer. Mocht de ALDI het door jouw gewenste product niet op voorraad hebben, dan gaat er op je smartphone een productalarm af, zodra het weer beschikbaar is. Een ander voordeel van deze gratis app is dat je er al je favoriete recepten in kunt opslaan. Zoek je lievelings recept en maak je eigen receptenverzameling. Dit maakt het boodschappen doen ook extra makkelijk, want met één druk op de knop heb je alle benodigde ingrediënten op je lijstje staan. Makkelijker kun je het niet hebben!
 

Het is ook mogelijk om als gezin of vriendengroep via deze app één boodschappenlijstje bij te houden. Je kunt dit boodschappenlijstje delen en samen online bijwerken. Zo blijft het lijstje actueel voor je volgende bezoek aan de ALDI. Wat ook heel handig is, is de praktische zoekfunctie waarmee je binnen enkele seconden een product op kunt zoeken. Dit bespaart je veel zoekwerk en tijd. Hoe ideaal is het dat je via deze app heel snel de dichtstbijzijnde winkel op kunt zoeken. Hoe handig is dit wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent. Je zoekt het filiaal op dat het dichtst bij jou in de buurt is en je vindt op je smartphone ook direct de weg ernaar toe. Wanneer je je favoriete winkel selecteert, ontvang je de regionale informatie en heb je gelijk altijd de openingstijden bij de hand. Woon je dicht aan de grens of ga je op vakantie naar het buitenland? Ontdek dan simpel en snel de aanbiedingen van het land waar je naar toe gaat. Dit regel je heel makkelijk door je voorkeursland te wijzigen in de app. Hierdoor krijg je via je smartphone toegang tot al de ALDI-producten.