Albert Heijn folder België

Bekijk hier alle AH folders en ontdek meteen de nieuwste promo's

Indien je op zoek bent naar de meest recente AH folders, dan ben je hier op de juiste plek. Wij van promojagers zorgen ervoor dat je hier elke week de meest recente promofolder kan terugvinden. Zo mis je voortaan geen enkele interessante Albert Heijn promo.

Hou me op de hoogte
Wil je een e-mail ontvangen als
de nieuwste Albert Heijn folder online staat?

Veelgestelde vragen

  Waar vind ik de Albert Heijn folder van volgende week?
Wij van promojagers plaatsen de folder van volgende week meteen live, zodra we deze doorkrijgen van Albert Heijn.
  Waar vind ik de Albert Heijn folder van vorige week?
De reclamefolder van vorige week houden we ook bij, maar enkel voor folders die we gedigitaliseerd hebben. Dit doen we enkel voor winkels die een partnership met ons hebben afgesloten.
  Zijn deze reclamefolders van Albert Heijn geldig in België?
Ja, de online reclamefolders die we hier verzamelen, bevatten aanbiedingen die geldig zijn in België.
  Waar kan ik deze promofolder online bekijken?
je kan deze terugvinden door te klikken op de folder van je keuze. Indien we de folder gedigitaliseerd hebben, dan kan je alle aanbiedingen terugvinden op onze eigen website én via onze zoekfunctie. Indien niet, dan linken we door naar de website van de winkel, waar je hun reclameblad rechtstreeks kan bekijken online.

De Albert Heijn in België

Sinds 2011 vind je de Albert Heijn in belgie. Ze heeft inmiddels ongeveer 65 filialen. Bij Albert Heijn staan persoonlijke service, een uitgebreid en verrassend assortiment en lage Hollandse prijzen hoog in het vaandel. Je vindt er alle levensmiddelen en verzorgingsproducten die je nodig hebt. Daarnaast tref je er een verrassend en wisselend aanbod van promotieartikelen aan. Deze worden aangeboden tegen een zo scherp mogelijke prijs, zodat iedereen de kans krijgt hier gebruik van te maken. Albert Heijn voert naast het grote aanbod aan A-merken verschillende eigen merken: het AH huismerk, AH Excellent, AH Biologisch, AH Basic en Prijsfavorieten. Uiteraard zijn deze merken allemaal van de beste kwaliteit, zoals je van de Albert Heijn mag verwachten. De Albert Heijn heeft een groot aanbod aan gezonde, duurzame en betaalbare producten. Dit assortiment wordt voortdurend uitgebreid met gezonde artikelen, met als doel klanten en medewerkers te helpen om zo gezond mogelijk te eten en te leven.
 

AH Winkels

De Albert Heijn doet er alles aan om een winkelbezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen voor haar klanten. Het doel hiervan is dat boodschappen doen niet alleen een noodzakelijke bezigheid is, maar dat het ook echt een gezellig moment is waar haar klanten naar uitkijken. Dit doet ze door in haar assortiment een groot aantal verwenprodukten op te nemen zoals bloemen en planten, tijdschriften en boeken, wijn en andere alcoholische dranken, en gebak. Zo kun je als klant van het boodschappen doen een extra verwenmomentje voor jezelf maken. Albert Heijn verwelkomt haar klanten graag en hoopt tegelijk dat de klanten graag naar haar toe komen.
 

Online shoppen bij AH

Om het je als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken, biedt de Albert Heijn je de mogelijkheid om vanuit huis je boodschappen te doen. Plaats je boodschappen in je digitale winkelmandje, en ze worden voor je verzameld. Vervolgens worden ze thuis bezorgd. Je kunt er ook voor kiezen om je boodschappen zelf op te halen bij één van de Pick up Points.
 

Albert Heijn / AH folder

Omdat veel mensen graag een papieren versie van de albert heijn folder in de brievenbus willen ontvangen, wordt de nieuwe folder elke week huis aan huis verspreid. Wat is er fijner dan thuis in je luie stoel de nieuwe albert heijn folder door te bladeren, en te zien welke aanbiedingen de Albert Heijn deze week heeft! Natuurlijk is het ook mogelijk om de folder online door te kijken. Het voordeel van de online folder is dat je alle aanbiedingen heel makkelijk kunt vergelijken met de promo's van andere supermarkten. Promojagers, het grootste bespaarplatform in België, gaat binnenkort de reclamefolders van alle grote supermarkten plaatsen op: https://www.promojagers.be/folders. Hierdoor kun je via promojagers.be alle folders van je favoriete supermarkten online bekijken. Elke week wordt de nieuwe folder met promo's geüpload op het platform. Dit platform heeft ook als voordeel, dat de leden de beste promoties van dit moment met elkaar kunnen delen en bespreken.
 

De Albert Heijn app

Met de Albert Heijn app wordt boodschappen doen wel heel erg makkelijk. Je kunt met deze gratis app overal de Bonus aanbiedingen bekijken in de online promofolder. Je vindt er bovendien alle informatie over alle producten. Je kunt er ook snel je boodschappenlijstje op maken. Verder scan je je Bonuskaart ermee vanaf je telefoon. Daarnaast scrol je moeiteloos door meer dan 17000 Allerhande recepten. Ook heel handig is dat je makkelijk een plek ermee reserveert voor thuislevering of voor het ophalen van je boodschappen.
 

Vind heel veel voordeel in de AH folder!

Het heeft dus heel veel voordelen om de albert heijn folder goed door te nemen. Je mist dan geen enkele aanbieding meer, en dat is natuurlijk heel goed voor je portemonnee. Laat die kans niet liggen. Het loont echt de moeite!