Action folder België

Bekijk hier alle Action folders en ontdek meteen de nieuwste promo's

Indien je op zoek bent naar de meest recente Action folders, dan ben je hier op de juiste plek. Wij van promojagers zorgen ervoor dat je hier elke week de meest recente promofolder kan terugvinden. Zo mis je voortaan geen enkele interessante Action promo.

Hou me op de hoogte
Wil je een e-mail ontvangen als
de nieuwste Action folder online staat?

Veelgestelde vragen

  Waar vind ik de Action folder van volgende week?
Wij van promojagers plaatsen de folder van volgende week meteen live, zodra we deze doorkrijgen van Action.
  Waar vind ik de Action folder van vorige week?
De reclamefolder van vorige week houden we ook bij, maar enkel voor folders die we gedigitaliseerd hebben. Dit doen we enkel voor winkels die een partnership met ons hebben afgesloten.
  Zijn deze reclamefolders van Action geldig in België?
Ja, de online reclamefolders die we hier verzamelen, bevatten aanbiedingen die geldig zijn in België.
  Waar kan ik deze promofolder online bekijken?
je kan deze terugvinden door te klikken op de folder van je keuze. Indien we de folder gedigitaliseerd hebben, dan kan je alle aanbiedingen terugvinden op onze eigen website én via onze zoekfunctie. Indien niet, dan linken we door naar de website van de winkel, waar je hun reclameblad rechtstreeks kan bekijken online.

De Action in België

Sinds 2005 vind je de Action in belgie. Inmiddels heeft de action hier zo'n 235 filialen. De kracht van de Action is haar grote, wisselende en gevarieerde aanbod aan artikelen. Elke week komen hier zo'n 150 nieuwe producten bij. Het assortiment van de action is dus enorm verrassend en wordt steeds uitgebreid. Bij de Action kun je namelijk terecht voor: schoonmaakmiddelen, huishoudelijke artikelen, elektrische apparaten, sportartikelen, speelgoed, hobby- en knutselartikelen, kantoorartikelen, persoonlijke verzorgingsproducten, kleding, eten en drinken, en ga zo maar door. Een klein deel van de producten die verkocht worden, heeft de Action standaard in haar assortiment. Het grootste deel van de aangeboden artikelen wisselt sterk. Daarom is het echt een aanrader om regelmatig één van onze filialen te bezoeken. Hier val je namelijk van de ene verbazing in de andere. Zo'n groot en afwisselend aanbod vind je nergens! Dit is de kracht van de Action: het verrassende en onbekende aanbod van haar artikelen maakt de klanten nieuwsgierig en trekt ze als het ware naar de winkel toe Houd de reclamefolders goed in de gaten en zorg dat je op de hoogte blijft van alles wat er bij de Action te halen valt. Wanneer je geen enkele aanbieding wilt missen, kun je je aanmelden voor de online nieuwsbrief. Je ontvangt dan elke week een email met daarin de nieuwste aanbiedingen.

De Action reclamefolder

Veel mensen blijven graag via de papieren folder van de Action op de hoogte van het aanbod en de nieuwste promo's. Hoe heerlijk is het om thuis op de bank de action folder van deze week door te bladeren, en je te laten inspireren voor een nieuwe hobby, het decoreren van je huis of wat dan ook. Daarom wordt de action folder nog steeds wekelijks verspreid. Het is ook mogelijk om onze online folder te bekijken op internet. Dat is pas ideaal, vooral wanneer je ideeën op wilt doen voor het inrichten en gezellig maken van je huis. Ook wanneer je op zoek bent naar een leuk cadeautje, of het nou voor een volwassene is of voor een kind, is er niets makkelijker dan thuis vanuit je luie stoel alvast een keuze te maken op de website. En als je dan toch de site bezoekt, zorg er dan gelijk voor dat je geen enkele promofolder meer misloopt. Alle koopjes die je uit de action folder kunt gebruiken, zijn natuurlijk mooi meegenomen. Zorg goed voor je eigen portemonnee! Daardoor houd je meer geld over om heerlijk te komen shoppen in één van onze winkels. Promojagers, het grootste bespaarplatform in België, gaat alle folders van de grote discounters samen plaatsen op: https://www.promojagers.be/folders. De folders en alle promo's zijn makkelijk in te zien op promojagers.be en via de gratis app. Elke week worden de nieuwe folders geüpload op het platform. Gemakkelijker kan het niet: alle nieuwe folders die op één site bij elkaar staan! Een ander voordeel van dit platform is dat haar leden hier de beste promoties van het moment met elkaar kunnen delen en bespreken. Wil je dus besparen en geen enkele actie missen: bekijk dan elke week de Action folder. Dit loont zeker de moeite!